Werkwijze

Een heldere werkwijze

Het aanmeten van therapeutisch elastische kousen en andere hulpmiddelen is een interessante, maar vooral ook leuke aanvulling op het pallet aan therapeutische mogelijkheden die u als therapeut kunt bieden. De samenwerking met FysioTek biedt u volop kansen om uw praktijk positief te onderscheiden, waardoor uw positie in de eerstelijns gezondheidszorg versterkt. Daarnaast zijn er uiteraard ook verdiensten. En dat zonder investeringen vooraf.

Profiteren van schaalgrootte

De FysioTek therapeut meet de therapeutisch elastische kousen aan volgens het zorgprotocol van de verzekeraar en plaatst de bestelling bij FysioTek. Het hulpmiddel wordt afgeleverd en vervolgens gedeclareerd bij de zorgverzekeraar. Dankzij de schaalgrootte van een landelijk dekkend netwerk van samenwerkende en zelfstandig opererende oedeemtherapeuten, profiteren alle deelnemers van maximaal inkoopvoordeel met een minimale overhead. Daarnaast heeft u geen administratieve rompslomp en kunt u zich voor 100% concentreren op de cliënt en de zorg.

Gemak dankzij Cepamedis

Cepamedis is een online declaratie- en informatiesysteem voor professionals in de eerstelijns gezonheidszorg. Het is ontstaan met de bedoeling om electronische declaratie, administratie en informatievoorziening op een professionele en efficiente wijze te organiseren, zonder dure investeringen in software en licenties. Dankzij Cepamedis krijgen niet alleen nieuwe zorginitiatieven meer kans, maar kan de traditionele kleinschalige zorgverlener zich op een nieuwe wijze organiseren.