Welkom bij FysioTek

FysioTek is een eigentijdse serviceorganisatie van en voor zelfstandig werkende oedeemtherapeuten in Nederland. Sinds 2005 richten we ons op de levering van een volledig pakket aan therapeutische elastische kousen voor de behandeling van veneuze en lymfatische klachten.

Ons doel is even simpel als uitdagend: eersteklas hulpmiddelen bieden voor patiënten, voorschrijvers, zorgverzekeraars én eerstelijns professionals.

Ondernemende professionals gezocht

U, als therapeut speelt een centrale rol binnen het concept van FysioTek. Aangesloten therapeuten zijn, als hbo-geschoolde paramedici, bij uitstek in staat om adequate en klantvriendelijke zorg te verlenen. Een FysioTek therapeut is vooral een ondernemende professional, die hulpmiddelenzorg én het leggen en uitbreiden van contacten met verwijzers in de eerste en tweede lijn, als een uitdaging ziet. Iets voor u?

Bepaal uw eigen succes

Het succes van uw deelname aan FysioTek bepaalt u zelf. Uw enige investering is tijd om technische cursussen te volgen. FysioTek biedt vervolgens de mogelijkheid om op een zeer efficiënte manier, zonder voorraden en zonder investeringen in software, eersteklas hulpmiddelenzorg aan te bieden in uw werkgebied.

Wegens de verlenging van de lockdown is de cursus die plaats zou vinden in maart uitgesteld. Zodra het weer mogelijk is om klassikale cursussen te geven dan zal dit hier kenbaar gemaakt worden.  

Voor meer informatie zie ook 'Cursussen'.