Trainingen

Op vrijdag 1 februari 2019 organiseert Fysiotek samen met de firma Bauerfeind een cursusdag. Het thema van deze dag is "lip- en lymfoedeem, het naadje van de compressiekous" en zal plaatsvinden in Nieuwegein.

In het programma wordt ruimschoots aandacht besteed aan de inzet van therapeutisch elastische kousen bij deze specifieke patiëntengroep.

Zie deze link voor de volledige informatie met programma. 

Locatie

Vergadercentrum ’t Veerhuis, Nijemonde 4, 3434 AZ Nieuwegein. Telefoon: 030 60 644 48.

Voorbereiding

Ter voorbereiding op de scholing ontvangen de deelnemers een huiswerkopdracht. Na inschrijving wordt deze opdracht, voor aanvang van de nakomdag via de e-learning omgeving van Fysiotek aangeboden.  De huiswerkopdracht bestaat o.a. uit een multiple choice toets m.b.t. meetpunten voor het aanmeten van een handschoen en armkous en het broekgedeelte van een beenkous.

Kosten en aantal plaatsen

Let op: de cursus is inmiddels vol.

De scholingsdag wordt u kosteloos aangeboden en het aantal deelnemers is beperkt. Juist omdat het aantal plaatsen beperkt is, hebben we in overleg besloten om een annuleringsbedrag van € 25,- in rekening te brengen als u na inschrijving zonder tijdige annulering besluit om niet deel te nemen.

 

De firma Bauerfeind en FysioTek denken u een interessant, nuttig en ook leuk programma aan te kunnen bieden.  Accreditatie voor het programma wordt aangevraagd bij het ADAP en het KNGF.